Kubuś Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Witam wszystkich , mam na imię Jakub mam 15 lat grafiką komputerową zacząłem interesować się gdy miałem 12 lat jeszcze czasy planet-art (KacperWEB i wgl) , specjalizuje się bardziej w web designie/grafika forumowa . W wolnych chwilach pogrywam sobie w CS-A (Ranga LE) , gram również w piłkę nożną w miejscowym klubie w sekcji juniorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OscarNEX Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Siemanko facebook.com/oscarnexooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 21 Marca 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Witaj na forum koleszko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Signum Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Cześć KUBUŚ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piastun Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Jakoś cię nie kojarzę Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosia Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Witaj Find me on Still believe in maagg*ic? Oh yes, I do. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 piastun inny nick miałem JakubGFX/kubart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veshaze Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 [quote] 1 godzinę temu, Kubuś napisał: piastun inny nick miałem JakubGFX/kubart[/quote] Ciekawe Nasz administrator miał podobny nick Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Dawid Opublikowano 21 Marca 2016 Moderator Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 25 Marca 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Witaj na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi