Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

veshaze

veshaze

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Czy już Ci kiedyś (pixeleye/#uwaga reklamuje/inne forum) pisałam, że kocham Twoje kreski na "martwych" kolorach? Powiem tyle. Masz zajebisty styl, który chyba w Polsce nie jest doceniany.

Avków nie komentuję, bo to mały format i mało się tam mieści. Są zacne, ale gorsze niż Twoje tagi bez formy.

Uważam także, że kiedyś wychodziło Ci to lepiej, ale nie ma co narzekać.
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • Użytkownik+
[quote]Praca mega.
Sama robiłaś efekt smudge ? Kapitalnie to wygląda , ta 300 też zajebista .
Jedna z najlepszych prac [/quote]
Nie wzięła z internetu
Praca mega mega :3 Zawsze robiłaś piękny smudge i tak ci zostało co mnie bardzo cieszy :*
Praca przykuwa oko a jej kolorystyka jest zaje****
Czy ja mogę ukraść to sobie na tapetę tabletu? Praca mnie zmiażdżyła. Bardzo mnie denerwuje to, że w Polsce ten styl się nie przyjmuje. Zazwyczaj ludzie piszą, że "najebane teksturek, jakbyś je sobie testowała". Cóż. Dla mnie to już jest wysoki poziom. Po pierwsze pomysł, który jest mega. Bardzo ciekawe przedstawienie "Mona Lisy", coś tak jakby oczami zwykłego (?) grafika. Wykonanie mnie powala. Jedyne co mi nie pasuje, to ten napis. Nie wiem czemu. I ta zielona "smuga", która wygląda jak "glut z nosa". Jakbyś ją usunęła, to pewnie bym tutaj skakała ze szczęścia, że moje oczyska widzą coś... Takiego abstrakcyjnego. Kocham taki klimat. Ugh. Chyba za dużo Ci nasłodziłam, więc kończę komentarz. Czekam z niecierpliwością na kolejną pracę. *modli się o temat dystopii.*
Pozdrawiam,
Aśka.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.