Administrator Damian Opublikowano 5 Czerwca 2015 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Od ogłoszeń administracji w dół jest bardzo słabo. Nie wiem co to za moda dodawania buttonów "zobacz ostatni post". Zawsze ta opcja była mało używana i nadal jest, a Wy ją jeszcze bardziej uwydatniacie. Fajny pomysł na top. Mało spotykane na forum, ale jako portfolio zbyt oklepane. Sygnet zapewne nie Twój. Przycisk od logowania i rejestracji nie przemyślany tzn. umiejsciowiony w słabym miejscu. Statystyki nad działami - okropny pomysł. Gdybyś to zrobił standardowo, a głównie standardowo działy to byłoby fajnie. W stopce za dużo treści. Lepiej gdybyś dał np: 2 linijki online userów, a potem link "rozwiń". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 5 Czerwca 2015 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Tak jak wcześniej pisałem. Fajny i estetyczny layout. Jedynie co mi się nie podoba to ten buton ale cuba layout poprawił i teraz wygląda zacnie że tak powiem. Jeden z lepszych layotów twojego wykonania. 7/10 :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 9 Czerwca 2015 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Fajny prosty layout. Ciekawe wykorzytanie takich buttonów w stopce (autorzy) 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoxeN Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Bardzo przyjemny dla oka layout, jest inny bardziej ''nowocześniejszy''. Kolorystyka dobrze współgra ze sobą. Tak jak wspomniał Krasnal, stosujesz fajne rozmieszczenie buttonów. Nie pasuje mi trochę w statystykach białe pole pod buttonami, zmniejszył bym krycie. Oby tak dalej. 8,5/10 :8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddabrovsky Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Bardzo ciekawy układ zastosowałeś, połączyłeś tutaj takie portfolio z forum :^ Ciekawy pomysł, góra mi się bardzo podoba, dobrze Ci wyszła. Slider AOTW itp. dobrze wygląda, również nie mam zastrzeżeń. Pierwszy "fail" że tak powiem to dla mnie te nie równe przyciski w panelu użytkownika, brzydko to wygląda i ja bym to dociągnął do lewego marginesu albo do wyśrodkowania. Zobacz ostatnie posty etc. również na środku albo tym razem do prawego marginesu, niech standard zostanie standardem. Działy no wyglądają dla mnie tak normalnie, jakby to już było kiedyś widziane, ale nie da się być tego unikalnym :| Panel boczny za dużo informacji w celpie, to powinno być tam zwięźle i tyle w temacie. Statystyki wyglądają przyzwoicie, tylko tam gdzie jest "legenda rang" to ja bym zrobił to samo co w lewych statystykach, czyli rangi poukładane, a nie tylko napisy, lepiej by to wyglądało według mnie (nie wiem czy zrozumiałeś). Stopka stopką, normalnie. Ogólnie layout wygląda standardowo tylko góra się wyróżnia, dobry pomysł, nie powiem że nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXe Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Bardzo ładny layout :> , bardzo mi się w nim to podoba że nie razi kolorami w oczy tylko jest przyjemny dla oka , fajnie wykorzystany button w stopce (autor), jedyne co mi się nie podoba to tak jak powiedział ddabrovsky, to te krzywo ustawione przyciski w panelu użytkownika http://imgie.pl/uploads/147299515587591.gif' alt='URL>'> http://http://arianeamt2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 2 Lipca 2015 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Fajny layout Strasznie podoba mi się panel boczny mega fajnie to wygląda. 9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destero. Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 No fajnie fajnie. Szkoda, że w miejscu AOTW i SOTW ( wyniki ) wstawiłeś samą sygnaturę tygodnia :C Zamiast Facebooka wstawiłeś ogłoszenie, które moim zdaniem lepiej pasuje niż to FB http://i62.tinypic.com/wj9xr6.png' alt='URL>'> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 vanillovsky, OOOOO oO świetny layout Podpis usunięty z powodu naruszania regulaminu forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXe Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 InfoOdBoga, Ależ się rozpiałes.. Layout można wykorzystać w 100 % do IPB ponieważ jest boski :* Bardzo ładnie wykorzystana przestrzeń i bardzo mi się podoba panel boczny. http://imgie.pl/uploads/147299515587591.gif' alt='URL>'> http://http://arianeamt2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Kabodos, Bo mnie zamurowało xD no dobra,layout jest bardzo ładny dobra kolorystyka fajne rozmieszczenie grafiki itd... ładny i schludny ,layout pasujący pod forum IPB jak i na przema. Jedyne co bym zmienił ale to drobiazg to rotator . Pozdrawiam - Dobra robota Kabodos, SPESIALL FOR U Podpis usunięty z powodu naruszania regulaminu forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iCON Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Wszystkie 3 layouty są spoko 3 chyba najlepszy. Dopasowane kolory, dobry układ. Po kolei: 8/10 9,5/10 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekART Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Gdybym chciał ocenić tą prace to wypowiedziałbym się w temacie redesignu od damsona.Dlatego że praca to według mnie jeden wielki rip. -2/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekART Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 [quote]Ja przynajmniej robie jakiś krok w przód [/quote]Pracując na czyimś .PSD bądz kopiując pixel w pixel to nie krok w przód Kappa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iCON Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Styl w miarę ok 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 15 Lipca 2015 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Banujcie to, proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insanebear Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 [quote](...) krok w przód a nie cały czas używam fonta 12 (...) [/quote]Tak z ciekawości - co jest złego w foncie 12 ? Koszulki patriotyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi