Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Galeria Vanillovskiego

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Od ogłoszeń administracji w dół jest bardzo słabo. Nie wiem co to za moda dodawania buttonów "zobacz ostatni post". Zawsze ta opcja była mało używana i nadal jest, a Wy ją jeszcze bardziej uwydatniacie. Fajny pomysł na top. Mało spotykane na forum, ale jako portfolio zbyt oklepane. Sygnet zapewne nie Twój. Przycisk od logowania i rejestracji nie przemyślany tzn. umiejsciowiony w słabym miejscu. Statystyki nad działami - okropny pomysł. Gdybyś to zrobił standardowo, a głównie standardowo działy to byłoby fajnie. W stopce za dużo treści. Lepiej gdybyś dał np: 2 linijki online userów, a potem link "rozwiń".
  • 2 tygodnie później...
Bardzo ciekawy układ zastosowałeś, połączyłeś tutaj takie portfolio z forum :^ Ciekawy pomysł, góra mi się bardzo podoba, dobrze Ci wyszła. Slider AOTW itp. dobrze wygląda, również nie mam zastrzeżeń. Pierwszy "fail" że tak powiem to dla mnie te nie równe przyciski w panelu użytkownika, brzydko to wygląda i ja bym to dociągnął do lewego marginesu albo do wyśrodkowania. Zobacz ostatnie posty etc. również na środku albo tym razem do prawego marginesu, niech standard zostanie standardem. Działy no wyglądają dla mnie tak normalnie, jakby to już było kiedyś widziane, ale nie da się być tego unikalnym :| Panel boczny za dużo informacji w celpie, to powinno być tam zwięźle i tyle w temacie. Statystyki wyglądają przyzwoicie, tylko tam gdzie jest "legenda rang" to ja bym zrobił to samo co w lewych statystykach, czyli rangi poukładane, a nie tylko napisy, lepiej by to wyglądało według mnie (nie wiem czy zrozumiałeś). Stopka stopką, normalnie. Ogólnie layout wygląda standardowo tylko góra się wyróżnia, dobry pomysł, nie powiem że nie
  • 2 tygodnie później...
Kabodos, Bo mnie zamurowało xD

no dobra,layout jest bardzo ładny dobra kolorystyka fajne rozmieszczenie grafiki itd... ładny i schludny ,layout pasujący pod forum IPB jak i na przema. Jedyne co bym zmienił ale to drobiazg to rotator . Pozdrawiam - Dobra robota

Kabodos, SPESIALL FOR U
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.