Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Avatarki OscarNEXa po przerwie :P

OscarNEX

Rekomendowane odpowiedzi

Typo do wyrzucenia; tak na wstępie  

Ogolnie to znowu z jakością nie jest za dobrze. 

Mimo, ze postać jest ustawiona nienaturalnie to i tak brakuje w tym avku głębi. Światło w tej pracy jest bardzo dziwne, co mam na myśli? A to, ze postać jest oświetlona z góry i to jest bardzo widoczne, a ty na sile próbowałeś umieścić te softy, tylko po co? Nagle z pustej ściany zrobiły się dwa promyki światła. No chyba, ze za tą postacią jest okno, ale tego się już chyba nie dowiemy, wiec światło zostawię już w spokoju  Kolorystycznie jest dobrze, barwy nie są za ostre, są łagodne dla oka, wiec tu muszę Ci przyznać plusa   Imo dobry kadr, tak 3maj. Kolejnym plusem jest kontrast, z którym jak najbardziej sobie poradziłeś. 

Ja wiem, ze awatary to kwestia paru minut, ale następnym razem poświeć na to trochę więcej czasu, bo widać, ze stać Cie na więcej. 

Pozdrawiam i czekam na kolejne avki. 
Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę
http://i.imgur.com/MuqBZIj.jpg[/img]

z tym światłem to wydaje mi się ze dobrze zrobiłem ale na tej ikonce wyszło to dziwnie

[quote]
16 minut temu, truska13 napisał:

Typo do wyrzucenia; tak na wstępie  

Ogolnie to znowu z jakością nie jest za dobrze. 

Mimo, ze postać jest ustawiona nienaturalnie to i tak brakuje w tym avku głębi. Światło w tej pracy jest bardzo dziwne, co mam na myśli? A to, ze postać jest oświetlona z góry i to jest bardzo widoczne, a ty na sile próbowałeś umieścić te softy, tylko po co? Nagle z pustej ściany zrobiły się dwa promyki światła. No chyba, ze za tą postacią jest okno, ale tego się już chyba nie dowiemy, wiec światło zostawię już w spokoju  Kolorystycznie jest dobrze, barwy nie są za ostre, są łagodne dla oka, wiec tu muszę Ci przyznać plusa   Imo dobry kadr, tak 3maj. Kolejnym plusem jest kontrast, z którym jak najbardziej sobie poradziłeś. 

Ja wiem, ze awatary to kwestia paru minut, ale następnym razem poświeć na to trochę więcej czasu, bo widać, ze stać Cie na więcej. 

Pozdrawiam i czekam na kolejne avki. 

[/quote]

• Moderator
[quote]
Dnia 21.03.2016o21:48, OscarNEX napisał:

Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę
http://orig09.deviantart.net/63e3/f/2016/081/5/2/some_new_icons_by_oscarnex_by_oscarnex-d9w2o0i.png[/img]

[/quote]

Pierwszy mi się bardzo podoba. Fajny kadr. Reszta moim zdaniem przeciętna. Pomarańczowe brushe wyglądają kiepsko. Ten środkowany przekontrastowany i słabej jakości.
  • 2 tygodnie później...
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.