Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Jeden z pierwszych projektów WebDesign | Do oceny

Soczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik+
FONT do poprawy, bo psuje prace :/ Tak jak i kolor buttony w "My Projects" Tak samo o Mnie czy Płatnośći są dla mnie zbyt duże. Kontakt totalna amatorka, brak stopki. I co najważniejsze nie trzymasz się contentu i wszystko jest nie równo tekst i prace :/
Ok. Dzięki są to tak naprawdę jedne z moich pierwszych prac w tej dziedzinie, więc się dopiero uczę. I co rozumiesz przez "nie trzymasz się kontentu"?

[size=85][color=#8c90a8]Dodano 18 minuty 50 sekund temu
A teraz? Po wyśrodkowaniu? Oczywiście, już nie patrząc na stopkę, a raczej jej brak

Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę
http://s5.ifotos.pl/img/qwerpng_sqsepss.png[/img]
  • Administrator
W nawigacji zmniejszyłbym rozmiar fontu o 2-3 px. W sliderze również sygnet oraz SOCHECK strasznie duże. Jeżeli chodzi o sekcję z ikonografią to nagłówek jest ok, ale do opisu użyłbym jaśniejszego koloru aby to bardziej kontrastowało. W portfolio nie podoba mi się kolor hoveru w zakładkach, a sam obrys jest zbyt ciemny. Treść w nich jest krzywo umiejscowiona. Sekcja "o mnie" i o "płatności" nieco dziwnie wygląda. Nie wiem, po co ta płatność. Zwiększyłbym jeszcze interlinię i rozjaśnił kolor. Stopka w ogóle wygląda jak wycięta z zupełnie innego projektu, prawda? Czekam na coś nowego.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.