SizZ Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Ktoś oceni? Pierwszy/e avatar/logo (własne), jakie kiedykolwiek zrobiłem. [img]http://i.imgur.com/meg9KzE.png[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SizZ Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Na facebook'owym fanpage'u wszystko widać, niestety zrobiłem tylko małą wersję tego "loga". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 4 Lipca 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Po pierwsze witaj na forum i na przyszłość nie wstawiaj swoich prac do oceny w cudzym temacie (posty już rozdzieliłem i stworzyłem nowy temat). Co do pracy to nie wiadomo, czy ocenić logo czy avatar. Jeśli samo logo to jest to jedynie połączenie 3 równoległoboków co jest często pojawiającym się rozwiązaniem i nie ma raczej w tym nic oryginalnego. Rozumiem, że to Twoja pierwsza praca i z czasem nabierzesz doświadczenia i umiejętności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SizZ Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Witaj, nie lubię takich tematów robić, ale to nie oznacza, że nie jestem kulturalny. Dzięki za ocenę, wiem, że to w porównaniu do Ciebie to gówno, ale z czasem może coś będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinq. Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Moim zdaniem jakoś tego avka jest słaba, sądzę, że koncepcję miałeś dobrą - gorzej już z wykonaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi