Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

któż to

tricker

Rekomendowane odpowiedzi

Elo here
Pracka normalna wjechała

Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę

Tak wiem to jest śmieszne ale dajcie mi rady jakieś bo wypadłem strasznie z formy BezKappy
A tak to stare jakieś dodam, żeby zapełnić sobie galerie

Normalnie
M O B B Y N

• 1 miesiąc temu...
Hejka tricker, miło Cie znowu widzieć. (truska, jakby co, moze pamiętasz XD)

Zacznę od BEST BEST BEST, bo uwielbiam ten styl, kocham ten styl, wiec:

http://orig09.deviantart.net/6777/f/2014/256/4/3/wait_by_trickerart-d7z0p8i.png

Zacznę od pozytywów. Ten styl, oczywiście XD Kompozycja świetna, moze za dużo napaćkałeś, ale jest ten klimat i raczej w bg wszystko fajnie współgra. Kolory BOMBA, chociaz ja bym jednak ograniczyła MG z ciepłymi barwami, bo w focalu jest niebieski, a Ty dodajesz filtr fotograficzny, czy mg z ciepłymi barwami, co wyglada nie za fajnie. Niebieskie krechy niepotrzebne na postaci, są za cienkie zdecydowanie i zbyt proste (?) chodzi bardziej o styl, nie za bardzo mi to tu pasuje. Softy przezentowalyby się lepiej, jakbyś je bardziej dopracował, pobawił sie tym i przede wszystkim dodał w pracy kontrast i trochę sharpenu. Wielu miejscach widac dużo pixeli, ale to juz sprawa złych jakościowo tekstur lub po prostu źle zeskalowanych. FOCAL, matko nie wiem czy ta postać ma grać główna rolę, bo nic z nią nie zrobiłeś, wkleiłeś render i to wszystko. Idź dalej w tym stylu, masz duże szanse, zeby jakos w nim zaistnieć, pózniej mozesz sie przerzucić na cos trudniejszego, w takim stylu mozna trenować ten modernistyczny styl i to bardzo fajne. Tagging zawsze mi sie kojarzy z tym stylem, prosto z zagranicznych krajów. W Polsce ten styl nie jest rozumiany, a wręcz jest hejtowany, ja długo ( jakieś dwa lata ) pracowałam w tym stylu i musiałam sie przyzwyczajać do krytyki polakczkow, ale aktualnie, kiedy wstawiam te stare prace na jakieś fora, to są one podziwiane szczególnie za kreatywność Wiec to mnie cieszy.

Ostatnia praca:
Znowu skupiłeś uwagę tylko na bg. Zapomniałeś o najważniejszym, czyli focalu. Postać jest po prostu znowu TYLKO wklejona i zupełnie nie ruszona. Dodałeś nad warstwa z tym renderem softy, jakieś światło i to wszystko, to jest dla Ciebie wtopienie renderu/a? Niby skupiłeś sie na BG, a dla mnie i tak jest bardzo nudne. Za mało w tym fantasy. Ja myśle, ze ta praca czeka jeszcze na wykończenie. Skoro to fantasy, przestrzeń kosmiczna, czy cokolwiek innego nienaturalnego, to powinieneś pokombinować z tym wszystkim. W tym stylu jeszcze wiele Ci brakuje, doświadczenia etc. Wiem, ze moze to zabrzmieć głupio, bo wiem, ze długo juz siedzisz w sigach, ale powinieneś sie zabrać za jakieś tutoriale i najlepiej zagraniczne.
Pracuj dalej, życzę cierpliwości i powodzenia
  • 1 rok później...

Dzisiaj ide na pierwszy trening muay thai więc pomyślałem, że zrobię coś w takiej tematyce ?

No i wrzucam jeszcze raz to co wczoraj zrobiłem :)

A i bardzo dziękuję Adipe za te miłe słowa ❤️ ;D

• Lubię to! 1
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.