Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Tła Bastiona

Foxdesigner

Rekomendowane odpowiedzi

Jako pierwsze idzie tło na Yt. Niestety kosztowało mnie ono nerwy ze względu na 2 krotne zmiany, ponieważ miałem blednę wymiary, aż już zostałem przy tych co mam, gdyż jest ono tylko do ćwiczeń i pokazania Wam moich wypocin.
Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę
http://i.imgur.com/AH8epUQ.png[/img]
Szczerze? Mi praca totalnie się nie podoba.
1) Co oferuję: moim zdaniem zła typografia.
PS. Skoro wymieniasz coś poprzez myślnik to wypadałoby dodać dwukropek do zdania poprzedzającego tę że listę.
2) Sama postać: kawałek białego tła widać za włosami, wycięta za prosto (po prostu linie są proste, nierealnie to wygląda), plus to połączenie rozmycia z miękką gumką - tragedia.
3) Ten napis, to już w ogóle porażka, nie ma w nim co oceniać.
  • Administrator
Postać jest krzywo wycięta i nie potrzebne nałożyłeś na nią poświatę z lewej strony. Napis moim zdaniem jest nie potrzebnie przekrzywiony. Jak już to powinien być w prawą stronę ustawiony patrząc na położenie postaci. Nie podoba mi się też oferta. Za dużo wolnego miejsca i zwiększyłbym interlinię. Pomysł był, ale zabrakło jednak umiejętności.
Ramka po lewej stronie wygląda ubogo. Napis po prawej stronie i social media przekrzywione w inne strony przez co wygląda to słabo, chaotycznie. Musisz też poprawić napis "Bastion", bo ten efekt, który zastosowałeś nie wygląda najlepiej. O wycięciu postaci nie będę wspominał, bo chyba widać jak to wygląda :P
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.