Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Back to design - ddabro

ddabrovsky

Rekomendowane odpowiedzi

1) Moim zdaniem krawat w logotypie słabo odzwierciedla "i". Poza tym nie pasuje do całości, zastąpiłbym go czymś innym.
2) Brzydki jest ten styl slidera, zastąpiłbym go czymś bardziej nowoczesnym.
3) Buttony "Dlaczego warto nam zaufać" i ten niżej: nie pasują totalnie do całości. Są po prostu brzydkie.
Jeszcze jedno, klikając + przenosimy się do całego artykułu? Ten znak interpunkcyjny nie bardzo mi się z tym kojarzy, lepiej wstawić tam jakiegoś arrow'a.
4) W miejsce newsletter wstawiłbym mapę dojazdową.
5) Dodałbym stopkę na której widniałby autor strony oraz zmieniony newsletter.
Logo jest przykładowe KappaGZ Skoro zastąpiłbyś slider czymś nowoczesnym to wytłumacz co dla Ciebie jest nowoczesne, bo nie rozumiem Cię. Dowaliłeś się do niego a nie napisałeś na co mam to zmienić :P Chcesz abym dodał mapę dojazdową, a przecież to jest strona która nie ma siedziby tylko szuka pracy. Po co dodawać autora w takich projektach? W tego typu stronach nie potrzeba "Grafika by - dd, Code by - Krasnal", one starają się tego unikać.
  • Administrator
Tak jak już Ci wspominałem - zacząłbym od dobrania lepszego stocku w sliderze bo ten jest mało atrakcyjny. Dodałbym tekst, krótki opis, jakiś button przekierowujący. Z sekcji z ofertami pracy usunąłbym cień pod buttonami bo zastosowałeś go tylko w tym miejscu i moim zdaniem on nie pasuję do całości. W statystykach zmniejszyłbym rozmiar bg i może pokusił się o inny kolor tła niż zielony, aby nieco tą sekcję rozróżnić, np: szary z top'u. Font ręczny też niezbyt tam pasuję. Poniżej jest już nieco pusto. Formularz i newsletter mogłeś spokojnie zrobić szersze, aby zapełnić bardziej pusty środek. Ewentualnie w stopce dodać newsletter, a formularz rozciągnąć na całą szerokość.

Podsumowując (jak już Ci pisałem wcześniej) popracowałbym nad lepszymi kolorami, korzystaj sobie z tego jeśli masz z tym problem https://color.adobe.com/pl/explore/most-popular/?time=all. Strona jest trochę mało atrakcyjna. Brakuję mi drugiego koloru i jakiś urozmaiceń. Jeśli nie miałeś pomysłu to warto było sobie poprzeglądać strony istniejących już agencji, aby się zorientować, co mniej więcej takowy projekt wymaga. Czekam na coś nowego.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.