Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Webdesign Noveha

Noveh

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Pozwolę sobie tutaj skopiować mój post z innego tematu, [quote]Powiem tak, największy problem początkującego to jest właśnie rzucanie się na głęboką wodę. O co mi chodzi? O to, że bez zbyt dużej wiedzy i umiejętności zacząłeś projektować portfolio. Nie rób tak, ćwicz sobie na projektach w innej tematyce. Porzuć to i zrób coś nowego. Jeśli nie masz pomysłu na tematykę to zawsze możesz się rozejrzeć np: na stronie z konkursami (mowa tutaj o corton.pl).[/quote] Jeśli mam oceniać Twój projekt to podoba mi się kolorystyka. Jest przyjemna dla oka. W sliderze chyba zbędne jest Twoje logo, mogłeś tam dać coś innego. Taka rada na przyszłość - nigdy nie dawaj do portfolio sekcji z umiejętnościami czy to w formie słupkowym czy procentowym. Po prostu nie. Szkoda, że nie wypełniłeś siatki przykładowymi pracami. Formularz kontaktowy zdecydowanie za wąski.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.