Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

fareen's tags gallery

fareen

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów !
Natknąłem się na to forum i postanowiłem, że założę tutaj swoją galerię w nadzieii na konstruktywne komentarze za które będę mógł się odwdzięczyć tym samym.
Na początek wrzucam jedną pracę zrobioną niedawno po dłuuuuugiej przerwie z grafiką.

Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę
http://i.imgur.com/SLEcPpa.png[/img]
Pierwsza pracka jest fajna, widać pomysł, ciekawa kompozycja, kolory ładne. Natomiast druga wygląda jakby było tutaj nawrzucane wszystkiego bez ładu i składu. Nie wiem jaki był zamysł i co miały te rozjaśniające plamy robić, ale wygląda to po prostu brzydko. Czekam na więcej prac, mam nadzieję, że będą one trzymały poziom pierwszego a nie drugiego taga :P
Nie martw się mi też się boją skomentować,nie znam przyczyny ale pewnie to te emotki które dodaje do posta odstraszają/wystraszają KappaKrasnal KappaKrasnal

Wgl welcom back dude / Big return

Co do siga ostatniego, to nic dziwnego że na razie dobrze nie wychodzi.Przerwa robi swoje,w tagowaniu jak się leży pół roku lub więcej to się wypada z gry.
Po pierwsze kompo - znam ten styl,praca na stocku zawsze trudna rzecz oraz to nawalanie lightów, tekstur ,c4d jakieś brushe fajna sprawa,czasami coś fajnego wychodzi a czasami coś średniego.Bowiem widziałem już twoje praca w tym stylu,niektóre mi się bardzo podobały.

Co mogę ci poradzić to uważaj na kontrast ,wyostrzanie czy wzmacnianie stocka a także jak już za coś się bierzesz,załóż na samym początku jakie kolory dobierzesz,chyba najważniejsza sprawa.Na razie jest strasznie płasko,przeostrzone,wymyte kolory,pixele wychodzą z tego wyostrzenia -jeśli nie są one zamierzone.

Chętnie zobaczę kolejne prace... żeby wrócić do formy trzeba niestety klepać na razie tagi a sam zauważysz co jest nie tak jak jest do tej pory.Czyli jednym słowem "trening" a po dobre stocki dawaj na gfx albo lukaj na tumblr tam jest tego masa i raczej bardziej ci tumblr plecam.

Co wy macie z tymi astronautami o.O :grafinity::grafinity::grafinity:
  • Administrator
[quote="fareen"]
http://orig12.deviantart.net/9772/f/2016/219/a/e/wiz_khalifa_by_fahrenheit76-daczs9w.png[/img]
dzisiejszy shit[/quote]
Jak to dla mnie genialne jest :crazy: Głębia i kolory fantastyczne. Nie mam nic więcej do dodania.
  • 2 tygodnie później...
Szczerze mówiąc ta ostatnia strasznie mi się nie podoba w porównaniu chociażby do pierwszej.
http://i.imgur.com/SLEcPpa.png[/img]
Fajne kolory, ale wg mnie trochę za mało. Pokusiłbym się o więcej czerwonego, coś jak z tym niebieskim. Generalnie najlepsza praca z tych dodanych. KIU
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.