Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Logotypy Adica.

Adica.

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nadal nie jestem pewien co to jest.
primo - wrzucaj logo w nieco mniejszej skali,
http://screenshooter.net/102681921/wuhdqpi krzywo ;/
http://screenshooter.net/102681921/fvylnmn unikaj takich nierówności, w mniejszej skali będzie to wyglądać bardzo słabo
Logotyp na plus. Oglądaj sobie jakieś ogarnięte logo i inspiruj się.
Jeśli jest to Twoje pierwsze logo, to bardzo pozytywnie na plus.
Tak jak chłopacy wyżej wspomnieli, mniejszy rozmiar, bo ciężko całość ogarnąć wzrokiem.
Moim zdaniem podłoga (_) powinna być bliżej napisu, oraz troszkę niżej. Kolejna rzecz jakie powiązanie ma z tematyką sygnet? Moim zdaniem totalnie nie pasuje, choć jest fajny. Sygnet to obrazek zapadający w głowę danej marki, dlatego powinien do niej nawiązywać.
  • 1 miesiąc temu...
[quote="Jeffrey"]Jak dla mnie wykonanie logotypu co i sam logotyp, bardzo dobre, wszystko zgrywa się ze sobą w 1 całość, jest przyjemny dla oka a dodatkowo schludny i pokazuje to co ma pokazywać [/quote] Logotyp... O.o

Pierwsze logo:
Imo jest słabe i nieprzemyślane, nie osoba mi się styl i wykonanie. Wszystko z innej bajki. Sygnet: tutaj nie pasują mi kolory, cień wychodzący od pierwszego elementu. Typografia jest na niskim poziomie i zdecydowanie nie pasuje do całości.
Druga praca jest juz o wiele lepsza. Bardzo podoba mi się sygnet, który jest wykonany w prostym stylu, aczkolwiek miejscami widac niedociągnięcia. Typo znowu leży, font nie pasuje, kolorystycznie nie wyglada to najlepiej. Do tego rozmiarowo za bardzo to odstaje od sygnetu.
Idź w kierunku drugiej pracy, trenuj, a na pewno zobaczysz progress.
PS. Co do nazwy tematu, to powinieneś go zmienić, bo to co robisz, to jest logo
Pierwsze logo raczej bardziej odstrasza niż przyciąga, na pewno nie chciałbym aby prezentowało moją firmę. Każdy od czegoś zaczynał :P.

Drugie znaczna poprawa, sygnet schludny ale nierówności(paka) nie wiem czy to było zamierzone i ostre krawędzie zamieniłbym na zaokrąglone.

*nauka o logo *
Opiszę na podstawie twojego drugiego logo.

Sygnet to w tym przypadku ciężarówka.
Logotyp jest tekstem.
Sloganu nie dodałeś, ale to przykładowo: Najlepsze lawety w mieście!

A logo jest tym wszystkim.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.