Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Plakaty Tiamina

Tiamin

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę, że jako pierwszy zakładam temat w tym dziale. Wszystkie prace szły na konkursy na graffice. Dzisiaj wiem, że część z nich zrobiłbym o wiele lepiej.

W kolejności od najstarszej do najnowszej (chyba tak ona szła):

Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę
http://i.imgur.com/HIlc4y9.jpg[/img]

Tutaj miałem głos od Damsona. *.*

Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę
http://i.imgur.com/5vZTDdR.png[/img]
Moim zdaniem progres widać gołym okiem. W pierwszym i w drugim plakacie na pewno leży typo, ale pewnie masz tego świadomość. STALKER - jestem pod pozytywnym wrażeniem. W herbacie szczególnie rzuca mi się w oczy nienaturalny sznurek. Plakat FIRST również wygląda zacnie moim zdaniem. Jeszcze daleko mi do profesjonalisty, także to co napisałem traktuj z dystansem. Powodzenia w tworzeniu!
Duży progress, plakat filmowy (oczywiście w cudzysłowiu, bo plakaty do gier to też mniej więcej ten sam kierunek) to jest coś, co dalej jest potrzebne. Ja proponuję nie trzymać się "ram", które są źle narzucone. Spróbuj robić plakaty tylko z potrzebnymi informacjami - Tytuł, reżyser lub znany bohater główny i tyle, bez zbędnych znaków firmowych i miliona nazwisk, które odciągają wzrok od grafiki. Zajmij się grafiką, to powinien być temat plakatu. Pozdrawiam
  • 5 tygodni później...
Niby kwestia kilku miesięcy, a jednak widać duży progress, szczególnie patrząc na kolorystykę i światło, które nadają świetnego klimatu. Zdecydowanie lepsze jest wykonanie, ale jednak typografia mnie nie zachwyca i czuję pewien niedosyt, patrząc na całokształt. Imo font jest do zmiany i oczywiście pewne efekty. Ogólnie jest bardzo dobrze, gratuluję osiągnięcia Zawsze coś i czekam na kolejne zmysłowe projekty.
  • 3 miesiące temu...
Im głębiej w las tym mniej drzew i jasność coraz większa się jawi ;)
Dwie ostatnie prace bardzo dobre, projekt z kiwi również do nich by się zaliczał gdyby nie dwie rzecz:
- sznureczek zamiast zanurzać się w filiżance dziwnie się o nią opiera,
-błysk na owocu zdecydowanie nie potrzeby.
Średnia oceny za wszystkie projekty 7/10
  • 2 miesiące temu...
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.