method Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Cześć mam dosyć prosty problem, ale niestety nie mam pojęcia jak się za niego zabrać Potrzebuję stworzyć plik ze swoim logiem w formacie Ai, posiadam png ale nie wiem jak je przerobić proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszbartosik Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Chyba, że to prosta grafika (jakieś jednokolorowe, niezbyt złożone kształty), to możesz zwektoryzować za pomocą np. tego programu - [url=http://vectormagic.com/]KLIK[/url] Ale najprościej jest od samego początku projektować logo w Illustratorze, a nie bawić się potem w jakąś wektoryzację czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 daj logo, to ci mogę to zrobić jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi