mateuszbartosik Opublikowano 3 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Głupio mi, że pytam, no ale już jakiś czas nie daje mi to spokoju i wciąż nie udało mi się tego rozwiązać. A mistrzem Illustratora nie jestem, a raczej początkującym +, co zna tylko podstawowe opcje, więc pozwolę sobie zapytać appaK Jak widać - po nałożeniu gradientu na kilka ścieżek obrysu, brzydko to wygląda. Pytanie - jak te ścieżki połączyć? Tak, żeby kształt był wciąż taki sam? Próbowałem Pathfinderem - lipa. Próbowałem Joint Toolem - lipa.[img]http://i.imgur.com/vLODxN2.png[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszbartosik Opublikowano 3 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 [quote="Norbert"]może jest to głupie pytanie, ale muszę Ci je zadać - w jaki sposób korzystałeś z pathfindera?[/quote] Próbowałem wszystkie przyciski i nie pykło appaK ###edit Ok, już sobie poradziłem, można zamknąć temat KappaPolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi