Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Wizytówka do oceny pBartnik.pl - Artur Dziuła.

pBartnik

Rekomendowane odpowiedzi

Prawda jest taka, że grafików nigdy nie udobruchasz. Tzn. żeby trafić w gusta wszystkich musiałbyś się wdrapać na wyżyny sceny graficznej przynajmniej w PL a to już wymaga sporo zaangażowania. Kiedyś miałem okazję przeglądać wizytówki w towarzystwie osoby, która o grafice komputerowej wie tyle co sama gdzieś kiedyś przypadkiem usłyszała i mogę powiedzieć, że to co tutaj jest wystarczy by trafić do serca takiej osoby. Ludzie idą do agencji reklamowych a tam jest przeważnie taka masówka robiona, że jak ktoś się zna to płakać chce. Myślę, że wizytówka spełnia swe zadanie i nie kłuje w oczy.

Co do kolorów - nie gryzą się i wynika to z palety kolorów. Konkretna jasność i nasycenie mogą dawać już inne odczucia ale połączenie pomarańczowego i niebieskiego nigdy nie jest złe. Mi się tam nie podoba bo przypomina mi kartę do gry a motto jest tak śmiesznie podzielone, że po każdym wyrazie robię przerwę jak czytam.

Nie chcę się za dużo rozpisywać z powodu wizytówki. Gdyby to była cała identyfikacja wizualna to co innego
Jest schludnie i prosto, wizytówka powinna być przede wszystkim czytelna i takie zadanie spełnia. Jednak jako osoba sygnująca się hasłem "nowoczesne", mogłeś się bardziej postarać. Dla człowieka prowadzącego firmę nie związaną z grafiką byłoby ok, ale jako że zajmujesz się grafiką i oferujesz taką usługę innym, chciałoby się zobaczyć więcej kreatywności na takim prostokącie.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.