Adipe Opublikowano 20 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitreekk Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Ładniutka ilustracja! ? Zaobserwuj mnie! ? ? Facebook : https://www.facebook.com/Pikartt❤️ Instagram : https://www.instagram.com/pikart_design Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adipe Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adipe Opublikowano 11 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 "...zajmujemy się budową instalacji wodnych, kanalizacyjnych, centralnego ogrzewania, wentylacji, gazowych, klimatyzacji jak i sieci oraz rurociągi technologiczne i parowe..." 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adipe Opublikowano 16 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mad.graphic Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 W dniu 20.08.2018 o 12:51, Adipe napisał: Konkursik - dzięki za głosy ? Jak tak teraz patrzę na to logo to w białej wersji wydaje się być za grube. Dobra robota! Coś w moim stylu, dobrze dobrane kolory i charakter pracy! Oby tak dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adipe Opublikowano 2 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Poprawiłem sobie alpakę którą robiłem na jeden z konkursów i z kontur jestem zadowolony ale za cholerę nie umiem robić cieni XDDD Macie jakiegoś tipa jak się tego nauczyć? No nie mam tej lamy jako figurki żeby podpatrzeć jak pada cień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 4 Lipca Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Lipca Ta lama wygląda trochę jak opętana koza. Takie mam skojarzenie, jak patrzę na ten pysk i oczy 😄 Nie podoba mi się dół. Nie wiem, czy stworzenie szyi to był dobry pomysł. Z cieniami zdecydowanie byłoby lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adipe Opublikowano 6 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi