.TrusT Opublikowano 6 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Cześć stworzyłem pierwszą animację w photoshopie użyłem filtrów itp. Efekt jest taki: [url=http://www103.zippyshare.com/v/DWh0xpkP/file.html]Bez-nazwy-1.gif[/url] . Moje pytanie czy tą animację mogę "polepszyć". Znaczy aby to tak nie klatkowało i czy może to wyglądać po prostu lepiej Z góry Dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Czas minimalny dla klatki może być bodajże 0,01s, jest to dość mało, ale mimo wszystko klatkuje, jeśli zrobisz mało klatek. Przypominam, że płynny ruch zaczyna się od 24 klatek na sekundę. Wyrenderowany gif z ps'a zawsze jest wolny, oryginalna prędkość dopiero pojawia się przy renderowaniu do mp4/premiere. Tak, czy inaczej, możesz zrobić więcej klatek i minimalny czas dla klatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.TrusT Opublikowano 7 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Dzięki. Mogę ten efekt tego przejścia z obrazka rysunkowego na rzeczywisty jakoś poprawić można użyć tutaj jakiegoś dodatkowego filtru który by to poprawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi