Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

wstęp do aplikacji

themce

Rekomendowane odpowiedzi

[quote="FoX"]Spróbuj przełamać nasycone kolory na bardziej złamane i pokaż efekt jeśli to nie problem [/quote] @FoX pewnie, ale wrzucę wieczorkiem, bo teraz muszę się zbierać i przyszedłem odpisać na komentarze
dzięki za komentarze anyway, doceniam =)
[quote="damson"]Wow @themce zaskoczyłeś mnie tym, że zacząłeś projektować aplikacje Pamiętam, że byłeś "chłopcem od sygnatur". W buttonie "CREATE" zmniejszyłbym lekko rozmiar fontu i wyrównał bo jest krzywo umiejscowiony. Większa interlinia w opisach też by się przydała. Świetne ikonki.[/quote] dzięki wielkie @damson, ogólnie sam jestem zaskoczony, używam illustratora od tygodnia i jest cudowny, właściwie lepiej się w nim czuje niż w photoshopie
wszystko jest takie interaktywne z użytkownikiem i proste w użyciu, prawdopodobnie będę teraz mocno skupiony na tym
a chłopcem od tagów jestem nadal, ale w serduszku, ogólnie może w końcu zatrzymam się na dłużej tutaj, welcome home =D
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.