Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Haszu świat połączony

haszu

Rekomendowane odpowiedzi

Elementy rpg niektóre dorobiłem sam, a niektóre przerobiłem z jakiejś broni itd. Wiem , że widać jakieś niedociągnięcia jeszcze sobie przysiądę do tej pracy lub stworzę coś nowego. Nie siedzę tak w projektach RPG. Problemy niektórych stocków to że mają bardzo dużo drobnych elementów i albo je usuniesz ale wtedy to nie przypomina tego co ma przypominać albo posiedzisz parę godzin na dokładnym wycinaniu. Praca była wykonana tylko dla czystej zajawki więc nie zadbałem o detale. Dzięki za komentarz i dobre oko. Niedługo wstawię coś nowego

Również witam
  • 1 rok później...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Wszystko wygląda bardzo sztucznie, najbardziej rażą mnie skały w okół, ją tak płaskie, nie mają nadane żadnej głębi, jakbyś po prostu wyciął jak leci i wkleił, 

zwróć uwagę jak wygląda drzewo po prawej i ta kobieta, prześwietlone, nie współgra w ogóle z całością jeżeli chodzi o światło cień, a ten wąż powyżej w pół czarny? 

Krzaki u góry po lewej wygumkowane, efekt wchodzących w chmury? Tyle, że widać, że te chmury są o wiele wyżej w oddali.

Każdy element nie współgra i się gryzie, ja bym to uznał, za wersję roboczą, taki początek, wycięte i ułożone elementy, przed wtapianiem w otoczenie, przed dopracowaniem światło cienia i detali, ogólnie spójrz na cięcie elementów, nie schludnie. Jest to obiektywna ocena, tego co porostu widzę na pierwszy rzut oka, co mi przeszkadza, co mnie razi, podstawowe błędy, gdybym miał oceniać przez pryzmat ogólnego poziomu i tego, że widziałem dużo słabszych prac dałbym Ci 5+/10. Pozdrawiam i szlifuj skill. 

co do skał chodzi mi o część, która komponuje się z niebem* 

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.