jack0wsky Opublikowano 19 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Cześć Mam ze szkoły zadanie na zaprojektowanie swoich inicjałów, które zapewne przerobię później na swoje personalne logo. Jednak zanim, to chciałbym Was prosić o ocenę Inicjały to JŁ[img]http://i.imgur.com/JsSK1A5.jpg[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Bardziej wyszło JL, pokombinuj z Ł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack0wsky Opublikowano 19 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Właśnie wydawało mi się, że jeśli zetnę "L" to będzie przypominać "Ł" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Ściąłeś w taki sam sposób J, ma przypominać J z kreseczką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack0wsky Opublikowano 19 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 No nie, bo J z reguły jest ścięte albo zaokrąglone, a "L" przez ścięcie powinno przypominać "Ł" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 20 Października 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Ja tu widzę ZL Pomysł niezły, ale gdybyś nie napisał, że chodzi o JŁ to bym się nie domyślił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arte Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Technikum czy ASP ?;p Ogólnie to ja tu nie widzę JL, a JŁ to już wgl ;/ Taki tip ci dam... Weź kartkę i pomachaj ołówkiem kształty. Rob tak przez godzinkę i wpadniesz na taki pomyśl który ci sie spodoba Ogólnie nie wygląda to źle, ale to nie pasuje do JŁ za nic ;/ BEHANCEARTSTATION Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi