jack0wsky Opublikowano 22 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Cześć Postanowiłem, że pokażę tutaj nad czym aktualnie pracuję. Jest to aplikacja muzyczna m.in. z funkcją szybkiego skanowania muzyki z głośników lub tekstu piosenki. Jak narazie pokażę tutaj tylko ekran główny, bo pozostałe widoki nie nadają się jeszcze do oceny. Będę tu w miarę na bieżąco wrzucać kolejne widoki z nadzieją na rady od Was Tak jak mówiłem narazie podsyłam ekran główny [img]http://i.imgur.com/HJhnKIf.jpg[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantovsky Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Nie bardzo wiem czy jest sens wrzucać sam ekran główny gdy praktycznie nic na nim nie ma. Czekam na kolejne widoki bo narazie nic wywnioskować ani ocenić się nie da PORTFOLIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi