krzysio80 Opublikowano 24 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Wstawiam layout, który został przeze mnie wykonany jako pierwszy, gdyż wcześniej nie projektowałem szablonów - jestem początkującym grafikiem. Wizerunek Fritz'a Storm'a wykorzystałem przy nauce, gdyż nie miałem zamiaru upubliczniać tegoż layoutu, ale szablon mi się w takowej kompozycji spodobał, więc wizerunek jest udostępniony, tylko i wyłącznie w celach kompozycyjnych.[img]http://i.imgur.com/ioH3AVs.jpg[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 24 Października 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Widać, że dopiero zaczynasz. Przed Tobą naprawdę dużo pracy, ale nie zniechęcaj się tylko stopniowo progresuj. W Twojej pracy jest wiele błędów jak np: krzywe marginesy i odstępy. Poza tym projekt bardzo mało rozbudowany, wręcz nieskończony. Wygląda na jakieś 15-20%. No cóż, inspiruj się innymi pracami i ćwicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi