Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Problem z tematem na pisemną prace licencjacką

esso

Rekomendowane odpowiedzi

WItam
Studiuje grafike, osatatni rok, wiec czas na prace licencjacką. Zamierzam zrobić inentyfikacje wizualną istniejącej już firmy,. Problem w tym, że nie za bardzo mam pomysł o czym moglbym pisać.. Musze znalezc cos do czego będe miał książki, bo nie jestem dobry w pisaniu z głowy. Myślałem, zeby napisac temat w stylu "elementy prjektowania identyfikacji wizualnej" tak, zeby moc tam pisać cokolwiek zwiazanego z identyfikacją(z ksiązek typu logo design love), np. czym jest logo, czym jest branding, moze cos o psychologii koloru, prosesie projektowania itd. ale to chyba nie rpzejdzie, bo zbyt ogolnie. Myslałem tez, zeby jakos powiązac marketing z idenyfikacją, np. "Znaczenie identyfikacji wizualnej w marketingu", czy cos podobnego, tylko czy istnieją jakieś książki wiazące jedno z dugim? Bo takich nie spotkałem?. Moze macie jakieś pomysły? Jest tu ktos kto pisał taką prace?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.