Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Stwórzmy razem coś niesamowitego!

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Witajcie :grafinity:

Jak pewnie zdążyliście zauważyć, forum ostatnio żyję samymi zleceniami. Spowodowane to było zwyczajnym brakiem czasu całej ekipy. Sytuacja powoli się stabilizuję i ruszamy znów pełną parą. Jak to zwykle bywa, z biegiem czasu chcemy wprowadzić coś nowego na forum. Pamiętajcie, że to wszystko robimy dla Was, aby każdemu z osobna miło spędzało się czas na Grafinity więc wychodzimy do Was z inicjatywą, a raczej pytaniem - co byście dodali? Co byście zmienili? Pytamy zarówno o politykę forum jak i o wygląd bo tak - chcemy go zmienić! Chcemy postawić na przejrzystość, funkcjonalność i świeżość. Każda propozycja, która tutaj padnie zostanie przez nas dogłębnie przemyślana. Jeśli chodzi o szablon to będzie do wyboru jasna oraz ciemna wersja. Co do konkursów to rozmawiamy z pewnym serwisem o nagrodach.

Uprzedzając pytania - pojedynki skończymy... jakoś niedługo
  • Moderator
[quote="Fedeez"]Cześć wszystkim!

Ostatnio na pewnym forum graficznym, administracja połączyła swoją stronę z aplikacją taptalk. Czym jest taptalk? Jest to aplikacja, która informuje o nadejściu wpisu itp. Jest to bardzo przydatne dla osób, które lubią być na bieżąco, czyli na przykład dla mnie (inni też twierdzą, że lubię po prostu być w centrum uwagi, ale nie będę się wykłucał). Może i to forum połączyć z tą aplikacją. Proszę o rozważenie mojej sugestii [/quote]
Dodane :grafinity:
Witam niby jestem a niby nie ale obserwuje te forum ciągle choć dużo pracuje teraz ale tak jak piszą inni user to przydała by się jakaś duża reklama że przyciągnąć ludzi oczywiście co za tym idzie duży konkurs z fajnymi nagrodami a co do szablonu zrobił bym tak jak kiedyś było na BBH dwa szablony jeden jasny drugi ciemny ( kulka po prawej stronie tam był niebieski i pomarańcz jak się nie mylę)
  • Administrator
[quote="Norbert"]Historia lubi się powtarzać Zamiast robić jeden krok do tyłu, zróbcie poprawki w kodowaniu i tyle . Osobiście, uważam, że zmiana wyglądu strony (ponownie) nic nie da. Głównym problemem tego forum jest aktywność. Hmm... może "powinniśmy" znaleźć inne forum o podobnej tematyce i połączyć siły?[/quote] Na pewno weźmiemy pod uwagę twoje zdanie.
Dziękujemy.
  • Moderator
[quote="Norbert"]Dzisiaj wpadłem na pewien pomysł podczas rozmowy z @Marek'iem na discordzie. Otóż miłym dodatkiem dla użytkowników tego forum byłoby stworzenie dodatkowej zakładki na "profilu użytkownika", gdzie znajdowały by się wszystkie prace wysłane przez osobę (+ z możliwością ukrycia niektórych grafik np. jeśli byłyby to szkice). Wówczas w łatwy sposób można by się dowiedzieć czy taka osoba progresuje czy też i nie. Jeszcze czegoś takiego nie widziałem na żadnym forum graficznym. Co o tym sądzicie? Jest to wykonalne?[/quote] Czyli galeria prac, ale na podstronie? Dobrze rozumiem? Nie wiem wtedy jaki byłby sens posiadania galerii w postaci wątku na forum.
Hm, dla mnie różnica między galerią prac, a portfolio to komentarz. W galerii można ocenić pracę i wyrazić swoje zdanie, a portfolio w profilu tylko obejrzeć. Dodatkowo do galerii dodajemy każdą pracę, bo liczy się ocena, a czasem nawet propozycja. Widać wtedy progres, a w portfolio prezentujemy swoje najlepsze projekty, bo to one nas reprezentują. Takie jest moje zdanie i punkt widzenia na sens oraz różnice pomiędzy portfolio na profilu, a galerią prac, jako temat.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.