Zwyrodnialec Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Witam serdecznie, będe tutaj prowadził swoją galerie róznorakich prac, skupiał się oczywiście będę na manipulacjach bo to tym głównie się zajmuję. Przyjmuje obiektywną krytykę, rady, porady, pochwały i wszystko inne co pomoże mi się rozwijać Na początek : Stock: Spoiler 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veshaze Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Przekontrastowałeś to aż za bardzo i to chyba najbardziej niszczy tą pracę. Poza tym ta praca nie przykuwa uwagi. Widać jakąś destrukcję miasta, aczkolwiek mogłeś to bardziej urozmaicić. Moze lepiej by było jakbyś skupił się na jakimś konkretnym punkcie i dodał odpowiednie elementy. Póki co to w tej fotomanipulacji rządzi kontrast i zbyt mocne barwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowsky Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ten przesadzony kontrast to pierwsza rzecz, która rzuca się w oczy. Niektóre budynki są praktycznie czarne, mimo że znajdują się na tym samym planie co reszta, ogień mógłby dawać więcej światła. Wszystko jest stonowane, bo nie użyłeś gumki. Moim zdaniem rzuciłeś na wierzch warstwę z kontrastem, zmienionymi krzywymi lub czymś podobnym i tak to zostawiłeś. Jak to poprawisz to będzie z tego całkiem ładna pm'ka. Po za tym czegoś tu brakuje, nie sądzisz? Mógłbyś umieścić coś na drodze i wokół tego zbudować całą pracę - to pierwsze co mi przychodzi do głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwyrodnialec Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Ahh... stare dzieje - wtedy uczyłem się kopiowana z powielaniem na nową warstwę. Na szczęście mam to za sobą - galerię reaktywuję. W związku z czym jak tylko wrócę z pracy wrzucę coś nowego - coby jakąś obiektywną krytykę przyjąć, a nuż jakieś pochwały ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwyrodnialec Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 No to na początek coś na luzaczku - fotke zrobiłem telefonem, jadąc autkiem bo mnie urzekł zachód słońca.... i o prosze tak jakoś przy wieczornym PS'ie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXXYT. Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 ładne ? Notatka administratora @EXXYT. prosiłbym abyś rozwinął swoją wypowiedź co do powyższej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 25 Maja 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Ładnie to wyszło nie wiem czy tak powinno być ale nie podoba mi się to: Dziwna kreska z cieniem. Tak samo na Planecie dziwny żółty połysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwyrodnialec Opublikowano 12 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 (edytowane) Witam, po dłuższej przerwie napiszę coś w temacie. Poniżej wrzucam filmik z poprzedniej pracy, albowiem teraz troche więcej robię przy foto-manipulacjach. Często i gęsto zdarza mi się nagrywać to jak tworzę. https://youtu.be/CQqgjoQoszY --------------------- Przy okazji od razu zarzuacm nowy temacik - pracuje dużo na stockach/zdjęciach z mojego miasta. Lubię to, rzadko to spotykane i nowatorskie ? Tutaj zdjęcie z mojego miasta mostu na jednym z osiedli. Opinie mile widziane! ? STOCK oraz FINALNA PRACA + dołączam gifka step by step w dużym uproszczeniu. LINK DO FILMIKU dla zainteresowanych: Edytowane 12 Grudnia 2019 przez Zwyrodnialec 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi