Michau Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Witajcie. Mam probem z czcionką. Zrobiłem taki neon ale nie ma polskich znaków. Macie jakiś pomysł aby ten problem rozwiązać ? https://zapodaj.net/e1a562603b201.png.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszbartosik Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Najłatwiej dorysować pędzlem i scalić te dwie warstwy, a potem na scaloną nałożyć efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michau Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Dzięki ale mógłbyś rozwinąć myśl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 30 Listopada 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Najprościej to jako ogonka w Ś użyć przecinka. Na nowej warstwie tekstowej wstaw przecinek, nałóż ten sam efekt i odpowiednio umieść warstwę nad S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Przecinki zamiast znaków są okropnie brzydkie, najlepiej wyćwiczyć dorysowywanie własnych znaków w podobnej stylistyce Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michau Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zrobiłem tak. Jak myślicie ? https://zapodaj.net/ef95e4bd68a55.png.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszbartosik Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Myślę, że kreska nad "Ś" powinna być bardziej w pionie, a poza tym widać, że ogonek od "Ą" jest osobnym kształtem, a nie scalonym z resztą napisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 1 Grudnia 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Połącz kreskę z "a" i wtedy nałóż efekty to będzie spójnie. @matteom5 ma rację, "Ś" popraw też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi