tandee Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Moja praca po bardzo długiej przerwie. Praca prawdopodobnie będzie zakodowana oraz wystawiona na sprzedaż. [img]http://imgie.pl/uploads/148089844884731.png[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 5 Grudnia 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Projekt fajny, troszke za bardzo ubogi. Po lewej stronie stopki wypada coś wrzucić żeby nie było tak pusto. Powiększył bym troszkę rozmiar fontu w opisie działu i tak dalej o 1px. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ariels Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Również mi się podoba. Jedynie wprowadził bym zmiany ikon zaloguj/rejestruj w headerze inne lub nieco mniejsze ikonki. Po za tym, białe tło mi nie pasuje, pomyślał bym nad background image. No i stopka szara część z autorem i silnikiem do zmiany, np usunac szare tło a tekst rozmieścić podobnie jak jest na tym forum. Tylko wtedy by trzeba było pomyśleć nad zagospodarowaniem miejsca w sopce, może social media. Lekkie zmiany fontu i mi pasuje. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PtaQ Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Czy to się nie otworzy w rozmiarze 100%? Ciężko ocenić proporcje oglądając jakąś skale projektu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tandee Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 [quote="PtaQ"]Czy to się nie otworzy w rozmiarze 100%? Ciężko ocenić proporcje oglądając jakąś skale projektu :([/quote] Wystarczyło skopiować link do obrazu i otworzyć w nowej karcie: http://imgie.pl/uploads/148089844884731.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilapoznan Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Proponuje małe zmiany fontu i białego tła i będzie ok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi