Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Tworzenie szablonu allegro, ale przypominającą strony RPG. Ciekawa grafika.

winiardesign

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć ,
mam mały problem, za jakiś czas myślę, że maks 3 miesiące startuję z własną firmą, tak na próbę. Wciąż będę pracował na etacie (nie pracuje jako grafik, grafika to tylko hobby). I postanowiłem, że trochę tych umiejętności graficznych jest to może warto byłoby to trochę spieniężyć. Chociaż zakup PS i Il może okazać się mega dużym nietrafionym wydatkiem jeśli nikt nie będzie chciał kupić ode mnie grafiki. Zamierzam projektować strony (jakaś współpraca z grafikiem się przyda, pewnie niedługo coś na ten temat tutaj ogłoszę) i oczywiście moją główną działką będzie kodowanie. Do tego szablony allegro. Porozglądałem się trochę i wszyscy robią w sumie na jedno kopyto. Postanowiłem zrobić coś trochę innego. Moje szablony mają mieć ciekawą grafikę, bardziej przypominać strony RPG (bogata grafika). Zacząłem robić wczoraj projekt i po jakiś 8h mam tylko tyle. I część z tego będzie edytowana (lewa kolumna). Schodzi się bardzo długo z takimi szablonami, więc pewnie będę chciał za to trochę kasy? Czy szablony w takim stylu jak poniżej mają szansę się sprzedać.
Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę
https://mir-s3-cdn-cf.behance.net/project_modules/max_1200/c7686d4390e33d93.jpg[/img]
Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.