Bohilc Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 (edytowane) Cześć. Wysyłam słoje prace do oglądania i krytyki. Komentarze bardzo motywują. Jestem nowy w świecie grafiki komputerowej. Też się zajmuje malowaniem farbami olejnymi. Jak jesteście ciekawi to też wyśle do spojrzenia. :crazy: Edytowane 12 Grudnia 2016 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arte Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 ? cmonBruh BEHANCEARTSTATION Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohilc Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Nie mogę dodać prace ?. Plik jest za duży ??? 331 KB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszbartosik Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 [quote="Bohilc"]Nie mogę dodać prace ?. Plik jest za duży ??? 331 KB[/quote] Wrzuć grafikę na imgie.pl, skopiuj link do zdjęcia i wklej tutaj w kodzie [img][/im*g] (bez tej gwiazdki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohilc Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 [img]http://imgie.pl/uploads/148157954587492.png[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi