Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

roznosci

pxxtr

Rekomendowane odpowiedzi

ostatni ujdzie

A co do reszty są to dosyć bardzo łatwe projekty,co się bardziej może podobać to but,fajne wykonanie ale brakuje w tym dobrego pomysłu... nie piszę że są jakoś technicznie słabe ale po prostu ubogie w opcje ,które oferuje c4d ponieważ widzę zdecydowałeś się na bardzo podstawowe figury które można wybrać z programu za jednym kliknięciem i bez przeróbek,jedynie zmiana koloru.
Chyba jeśli się nie mylę nawet brylce to oferuje.

Trochę więcej pracy włóż i swojego wysiłku.Popracuj nad jakimś światłem, bo przez to że jest obojętne jest na niższym lvlu
Pozdro
[quote="ZULU"]ostatni ujdzie

A co do reszty są to dosyć bardzo łatwe projekty,co się bardziej może podobać to but,fajne wykonanie ale brakuje w tym dobrego pomysłu... nie piszę że są jakoś technicznie słabe ale po prostu ubogie w opcje ,które oferuje c4d ponieważ widzę zdecydowałeś się na bardzo podstawowe figury które można wybrać z programu za jednym kliknięciem i bez przeróbek,jedynie zmiana koloru.
Chyba jeśli się nie mylę nawet brylce to oferuje.

Trochę więcej pracy włóż i swojego wysiłku.Popracuj nad jakimś światłem, bo przez to że jest obojętne jest na niższym lvlu
Pozdro[/quote]
Robisz świetne tagi a tu takie głupoty wypisujesz liczy się efekt pracy a nie kto ile nad nią siedział i jakich narzędzi użył

Co do samych prac - są świetne. Strasznie podobają mi się ich kompozycje a już w szczególności tej ostatniej.
  • 1 miesiąc temu...
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.