MaciekMatt Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Rodzaj pracy: wykonanie logo kanału oraz tła Tematyka: Fifa 17 Kolorystyka: Najlepiej Biało - Niebieska Wynagrodzenie przelew: Swoją cenę proszę podawać w odpowiedziach do tego tematu. Dodatkowe informacje Witam. Nazywam się Maciek i jestem pól profesjonalnym graczem w fifę. W związku z dość wysokim poziomem umiejętności gamingowych postanowiłem zacząć nagrywać filmy z fify na yt. W związku z tym potrzebowałbym od was dobrze wykonanego tła i logotypu. Mój nick to MaciekMatt. Jeśli jakaś praca szczególnie mi się spodoba, możliwe iż nawiążę z kimś z was dłuższą współpracę przy tworzeniu grafik na kanał. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studio92 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Odezwij się na biuro@studio92.pl zrobimy Ci prezent na święta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczuuuu Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Pisz pw.[admin]Prosimy o nie pisanie takich postów. Jeżeli chcesz się skontaktować prywatnie to zrób to sam.[/admin] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathis Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 [img]http://s2.ifotos.pl/img/1jpg_anqwxww.jpg[/img] oczywiście duża rozdzielczość bez znaku wodnego + logo w osobnym pliku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekMatt Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zlecenie wykonał Studio 92. Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi