Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Płatne zlecenie na avatar, intro, banner, logo (Overwatch)

Fiontox

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Potrzebuję paru rzeczy zrobionych przez dobrego grafika + intra wykonanego w dowolnym programie. Tak więc od początku:

1. Banner 851x315 + banner na youtube (nie znam rozmiaru, chyba 2560x423)

a) Oba najlepiej takie same z motywem Overwatch
b) Banner musi posiadać nazwę drużyny: Relentless
c) Banner musi posiadać logo drużyny, także wykonane przez grafika
d) Banner facebookowy musi zawierać poza nazwą i logiem
- Adres youtube (tj. znaczek youtube i napis RelentlessTeam, prawa strona, mała czcionka)
- Nicki członków drużyny (Fiontox, Esquivo, Łukasz, Jub, Koolt, Desvence, Kerekemesze)

2. Avatar (rozmiar facebookowy)

Avatar na facebooka z logiem drużyny i napisem Relentless

3. Logo

Najważniejsza sprawa - jakoś ciekawie skonstruowane logo (może jakieś fikuśne R czy jakaś maskotka (zostawiam tutaj do inwencji twórcy)

4. Intro

Sprawa chyba najtrudniejsza. Filmik 10-15 sekund wprowadzający, będę go wykorzystywał do każdego materiału. Koniecznie musi zawierać nazwę i logo drużyny. Znalazłem u kolegi coś takiego [code]https://www.youtube.com/watch?v=wNqWc9QSy0s&t[/code] 00:00-00:15 i coś w takim stylu, może nie do końca zerżnięte, ale fajnie to wygląda. Przyjmę też każdą inną propozycję.

Nie jestem zbyt bogatym człowiekiem, myślę więc, że tak do 100zł. Jeśli cena za niska to proszę po prostu zignorować post.

Dzięki za uwagę i czekam na propozycje.
[quote]Jeśli cena za niska to proszę po prostu zignorować post.[/quote] Za taką cenę dobry grafik wykona Ci jedynie logo.
Poza tym nikt nie wykona Ci ów prac graficznych + tego intra, bo mało kto na forum interesuje się tym i tym. Powinieneś złożyć dwa osobne zlecenia.
Piszę to tylko dlatego, żebyś nie był zaskoczony i nie mówił, że na grafinnitititi to nikt się nie udziela.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.