patiszon Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Siemka ma pytanko. Jestem początkującym grafikiem. Mam zrobione gotowe logo tylko potrzebuje zrobić szybko księgę znaku. Może kość coś podpowiedzieć bo jeszcze takiego czegoś nie robiłam i nie wiem od czego zacząć. Proszę o pomoc. Jeśli ktoś chce to mogę wysłać pw z moim logiem. z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 http://grafmag.pl/artykuly/ksiega-znaku-jak-sie-w-nia-wgryzc-podstawowe-zasady-tworzenia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patiszon Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 dzięki wielkie. A mam jeszcze jedno pytanie logo mam zrobione w corelu jak zrobić "estetyczne" wymiary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi