Moderator Piotr Bartnik Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Moderator Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Witam, miałem ostatnio troszkę czasu, więc postanowiłem poćwiczyć RWD. Jeszcze nie jest w pełni dokończony projekt, lecz wrzucę już do oceny. A więc do sedna sprawy... Co sądzicie? Autorzy: - Projekt Graficzny: Cyprian Ziewiec. - Kodowanie: pBartnik.pl. Tematyka: Portfolio. Kolorystyka: Ciemna. Screen/Demo: pBartnik.pl :grafinity:[code]http://pBartnik.pl/strona-glowna[/code] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Necid Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Jak na moje Oko Bardzo Ładne jest jak narazie oceniam 10/10- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Kurczę, ciężko coś powiedzieć. Niby kolory ładnie dobrane, ale jakiś taki wielki ten cały header, tło, informacje małym fontem. Wyrównanie do prawej tekstu czytanego to nie za dobre rozwiązanie. Na buttonach brakuje zmiany kursora, wyświetla się ten z edycji tekstu, nie wiadomo przez to czy są one klikalne, czy nie. Hover też słabo widoczny, więc praktycznie niepotrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symetria Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Raczej średnio to wygląda, projekt sprawia wrażenie jakby był dedykowany maklerowi giełdowemu a nie twórcy desiweb, no i to co w oczy kłuje najbardziej, tekst O mnie wyrównany do prawej [img]http://www.gg.pl/4.22.0/images/emoticons/paluszkiem.gif[/img] W sumie tragedii nie ma ale brakuje mi tu kreatywnego błysku, 5/10. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Jeśli chodzi o grafikę to chyba nie ma źle, ale dziś jednak dominują projekty flat. Animacje dość ciekawe, natomiast układ i wyskakujące zakładki w okienkach to chyba nie jest dobry i najlepszy pomysł na folio, aczkolwiek każdy ma swoje gusta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Piotr Bartnik Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Taki był zarys i tak wykonałem, osobiście mi się podoba to portfolio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi