Juarez Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Witam wszystkich forumowiczów! Jestem tu nowy i moje zdolności graficzne dopiero raczkują. Mam jednak pewien problem dotyczący tytułowego programu, który jest de facto wygaszaczem ekranu i animuje powiewającą flagę. Otóż stworzyłem własną flagę i wgrałem ją do programu oraz dodałem podkład muzyczny. Moim zamiarem jest wgranie tego co wyszło na YouTube jako plik audiowizualny. Niestety nie mam bladego pojęcia jak zrobić z tego wideo. W programie nie ma żadnej opcji typu "zapisz plik", czy cuś w tym rodzaju. Jednak przeglądając YouTube widzę, że ludziom się to udaje. [url=https://www.youtube.com/watch?v=458REFZ2VKM]Oto przykład.[/url] Wiem, że sprawa lekko wychodzi z tematu graficznego, ale nie wiem gdzie uzyskać pomoc w ty zakresie. Czy jest ktoś w stanie mi pomóc? :idk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 W photoshopie możesz zrobić gif i z niego wygenerować mp4 automatycznie, a później w premiere np dodać muzyke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Nie wiem, nie czytałem tematu @Norbert Ale nawet jak przeczytałem, to nie rozumiem, w czym było robione, jak i jakie ma programy do dyspozycji żeby cokolwiek zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi