MX Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Czekam na waszą opinie [url=https://grafinity.pl/uploads/monthly_2016_02/snax1.png.5b8732bf983d6039e0f2d63f9a8dbf7e.png][img]https://grafinity.pl/uploads/monthly_2016_02/snax1.thumb.png.b794a8624e95ac2bcbe2c8981fc6bfe0.png[/img][/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veshaze Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Wszystko w tej pracy wyglada sztucznie Nawet typo #joke. Po pierwsze do wyrzutu nadaje się ta śmieszna ramka na NAKŁADCE ( BOŻE, TO JESZCZE JEST MODNE? ) Po drugie światło, które nadaje tak wspaniałej sztuczności, jeśli chcesz dodać tak duże światło, to nie skupiaj uwagi tylko na źródle, ale także na postaci, która w tym przypadku jest bardzo zbędna. Równie dobrze mogłeś darować sobie te postacie PRAWA STRONA Nie wiem od czego zacząć Może napisze to jakos w skrócie Zdrcydowanie za dużo szarego, ten kontrast ( proszę cie popracuj nad tym ) wymaga dużego dopracowania. TYPOGRAFIA DUPADUPADUPA. Czcionka tak bardzo charakterystyczna , ze aż mogę napisać, ze bardzo pasuje do tej nieoryginalnego pracy Pracuj dalej pozdrawiam. PS. Zobacz na to światło dodane przez ciebie, i zobacz na ten monitor, po czym przeczytaj jeszcze raz mój komentarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 22 Lutego 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Pomarańczowe światło z lewej, a na Snaxie jest czerwone Skoro z prawej usunąłeś kolory to z lewej też powinieneś. Mogłeś popracować nad napisem - bardziej wyodrębnić SNAX, a herb i nazwę Virtus.Pro zmniejszyć. Gumkowanie na środku nie wygląda zbyt ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi