Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Pytanko do zaawansowanych

Thisis

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym powiększyć moja wiedzę i umiejętności tworzenia grafik, żeby potem skończyć przy layoutach stron, nie obchodzi mnie ile czasu to zajmie i mam do was pytanie jakie programy polecacie na początek lepiej zacząć w GIMP którego już troszkę znam czy zabrać się za Photoshop który ma więcej funkcji itd, jeśli już to napiszcie mi pełne nazwy programów i mniej więcej ich ceny oraz drobne wskazówki i rady beda milewidziane dziękuję z góry i czekam na odpowiedzi.

Inviato dal mio LG-K220 utilizzando Tapatalk
  • Moderator
Od razu zaczynaj od Photoshopa. Umiejętność pracy w GIMPie nic Ci nie da, to tylko stracony czas. Jeżeli nie chcesz płacić miesięcznego/rocznego abonamentu możesz zaopatrzyć się w Affinity Designer - jest to nowe oprogramowanie, które stało się konkurencją dla PS i kosztuję jedynie $39.99 (licencja, nie abonament!). Oczywiście mówię tutaj o webdesignie.

Link do Affinity https://affinity.serif.com/en-us/designer/
[quote="damson"]Od razu zaczynaj od Photoshopa. Umiejętność pracy w GIMPie nic Ci nie da, to tylko stracony czas. Jeżeli nie chcesz płacić miesięcznego/rocznego abonamentu możesz zaopatrzyć się w Affinity Designer - jest to nowe oprogramowanie, które stało się konkurencją dla PS i kosztuję jedynie $39.99 (licencja, nie abonament!). Oczywiście mówię tutaj o webdesignie.

Link do Affinity https://affinity.serif.com/en-us/designer/[/quote]
Dziękuję za odpowiedź pomyśle ale sądzę że lepiej do moich potrzeb będzie Photoshop iż nie chodzi mi tylko o webdesign

Inviato dal mio LG-K220 utilizzando Tapatalk
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.