djtrus Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Na początek praca która zajęła mi bardzo dużo czasu ;)[img]https://s27.postimg.org/d32p8t1kh/1920.png[/img] Dodatkowo gif z mojej pracy:[img]https://s28.postimg.org/g1659meod/1920mini.gif[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 30 Stycznia 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Jedno wielkie łał :D Jest klimacik pracy, pięknie. (y) daje lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Bosh ale zaj******* wtopiłeś pałac kultury :o Klimacik kozacki ale ja bym dodał jeszcze jakąś postać/wojsko po lewej stronie pałacu, że walczą o ten teren a to jest posłaniec z flagą polski. Ale ogólnie praca na wielki plus :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowsky Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 propsuję, chętnie zobaczyłbym pałac w jeszcze gorszym stanie zważywszy na symbolikę, jaką za sobą niesie D; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 31 Stycznia 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Bardzo, bardzo fajne :great: Może jedynie bym podkręcił kontrast bo wolę bardziej wyraziste kolory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Panowie wyżej chyba temat wyczerpali. Świetna praca, tak trzymać! Może następnym razem jakiś filmik speed z Twojej pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi