Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Webdesigny Patryka

pch

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Projekt strasznie fajny, poprawiłbym hover w menu, moim zdaniem jest troszke za duży i powinien być niżej od tekstu.
Podział na kategorie mogłeś zrobić jako buttony, np coś takiego jak masz w kontakcie te "wyślij"
Lub separator troszke zmniejszyć i zmienić jego kolor na jaśniejszy żeby nie zlewał się z tekstem.
W nowym projekcie razi mnie tak bardzo kontakt, za dużo przejść zdjęciami jest.
Kolorystyka kół które pewnie będą się ładować mogłaby być podobna do ikonek poniżej.
Czcionka przy O mnie do wywalenia troszkę bym ją uprościł bo nadal dziwnie jakoś ją się czyta.
Popracował troszkę nad opiniami są od razu pod Ofertą ale nie oddzielone żadną sekcją
  • Moderator
Poprzednia wersja była bardziej "unikalna". Ta nowa wygląda standardowo jak każde inne portfolio. Logo zrobiłbym poziome tj. znak z lewej strony, a z prawej typo. Font w menu nieco za duży, a w hoverze zwiększyłbym odstęp. W sliderze widać krawędź stocka:
Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę
https://i.imgur.com/KHGSLt3.png[/img]
Poza tym trochę słabo widać tekst ten ciemniejszy, a co do oferty to zamiast pisać całe zdanie użyłbym zwykłego buttonu. W sekcji "o mnie" przesadziłeś z opisem :D Za długi jest. W nagłówkach "o mnie" i "oferta" za mały odstęp od góry, a za duży od dołu. Nie chciało Ci się szukać ikonek do każdej ze specjalizacji? ;P Opinie raczej w złym miejscu umieszczone, powinny być niżej. Formularz kontaktowy bardzo słaby - za dużo wolnego miejsca i chyba bez pomysłu zrobiony.
Według mnie praca ma jakiś zarys i coś sobą reprezentuje, jednak...:

- Zmniejszył logo, bo jest ono przytłaczające,
- Popracował bym nad czcionką w Topie, nie przekonują mnie te napisy pisane szarą czcionką,
- Staraj się zachowywać równe odstępy pomiędzy sekcjami, przykładowo "O mnie" a tym całym licznikiem,
- Całkowicie bym zmienił sekcję z opiniami klientów. Możesz tutaj zrobić wersję samo zdjęcie + krótki tekst i podpis,
- No i ostatecznie kontakt, za dużo przestrzeni a za mało miejsca zostało zagospodarowane. Powiększ formularz, więcej miejsca na imię i nazwisko, e-mail klienta oraz "Treść wiadomości".

Ogólnie praca nie jest zła, ale staraj się ją odpowiednio poprawić i wstaw już efekt końcowy z pełnymi opisami, galerią itd.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.