Ann Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Cześć, szukałam i szukałam i znaleźć nie mogę. Czy ktoś wie, gdzie w Ai CC 2017 znajdują się próbki kolorów (swatches)? Pytam poważnie - w obsłudze programów graficznych dopiero raczkuję, ale w poprzedniej wersji Ai były one w panelu po prawej stronie. (Teraz są tam standardowo kolory, pędzle, symbole, obrysy, itp., lecz nawet po rozwinięciu każdej opcji nie ma tych nieszczęsnych próbek) Po rozwinięciu Windows w pasku aplikacji też na próżno ich szukać. Nie wiem, czy to ja, jako żółtodziób, coś poprzestawiałam, że w tajemniczy sposób zniknęły (nie wydaje mi się), czy też w nowej wersji programu znajdują się one w innym miejscu. Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi, bo powoli kończą mi się już pomysły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszbartosik Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Menu Okno -> Próbki? Przynajmniej u mnie tak jest na CC 2015. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 3 Lutego 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 [img]https://i.imgur.com/tge2fTD.png[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Necid Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Menu potem okno probki tak umnie jest w PS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi