Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

pierwsze kroki

kaczydzn

Rekomendowane odpowiedzi

Nie skończony projekt z przed kilku tygodni. Chętnie bym go dokończył, ale wiem, że popełniłem pewnie mnóstwo błędów (częściowo już wiem co jest na pewno do poprawy) c: Czekam zatem na opinie co należałoby tutaj zmienić.
Pozdrawiam

Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę
http://imgie.pl/uploads/148632476742932.jpg[/img]
  • Użytkownik+
Cześć. Na pewno co mi w tym projekcie nie pasuje to kursywa tekstu. Nawigacja jest strasznie ciasna a font w niej jest duży :/ i nie pasuje mi on jakoś. Logo nie jest wyśrodkowane względem odległości od góry projektu a menu. Najbardziej co się rzuca w oczy to duże elementy (możliwa wina mojego monitora) a także ciasno jest między boxami.
  • Moderator
Tak trochę dziwnie oceniać nieskończony projekt. Co bym zmienił? Na pewno większy padding w menu. Top strasznie pusty... chociaż logo wyśrodkuj w poziomie :P Generalnie ten font jest ciekawy, ale ogranicz go jedynie do nagłówków, a do treści użyj prostszego dzięki czemu będzie bardziej przejrzyście, chodzi mi o to:
Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę
https://i.imgur.com/64xMv1o.png[/img]
Button "czytaj" jest krzywo (jego zawartość). W tabeli ligowej daj więcej "powietrza" czyli po prostu zwiększ paddingi. Czekam na dalszą część.
Widać, że miałeś jakiś pomysł na ten projekt, ale tak jak wspominają inni ciężko jest ocenić coś co nie zostało dokończone. Popracuj nad czcionką, pilnuj odstępów w tekście, tak aby wyglądało to schludnie i estetycznie. Mnie osobiście nie przekonuje ten zielony odcień. Według mnie należy zmienić rozmiar górnych banerów, zobacz jak będzie to wyglądało jak zmienisz ich wysokość o 1/3. Dokończ projekt i przedstaw nam wersję końcową :)
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.