Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane [200zł] Przerobienie Logo oraz innych zdjęć

Rekomendowane odpowiedzi

Zlecę wykonanie przerobienia zdjęć.
Płacę do 200zł w zależności od nakładu pracy, będzie on stopniowy. Początkowo potrzebować będę logo, zdjęcia do pierwszych newsów oraz do podstron.

Termin wykonania rozłożony w czasie
Forma płatności: przelew. Płacę po zobaczeniu zdjęć. Oczywiście mogą być naniesione znaki wodne czy inne zabezpieczenia.

Zdjęcia będą wykorzystane na stronie http://www.jozefoslaw.info
Zdjęcia mają dotyczyć miejscowości 05-509 Józefosław, dlatego grafik będzie musiał wykazać się umiejętnościami! Lub oczywiście być w jakiś sposób związane.

Zostaw swój email poniżej, a najlepiej napisz swój numer telefonu na PW.
CIEKAWY PROJEKT I WYZWANIE, KTO ZNAJDZIE SIĘ CHĘTNY? ZAPRASZAM :):)

Chcę dodać, że ja wykonam kilkanaście zdjęć, oczywiście zwykłych, na podstawie których (Pan, Pani) będziecie sobie pracować.
Edytowane przez Gość
[color=#FFFFBF]UWAGA!
Możliwe, że szablon będzie całkowicie innych, dlatego też treść ogłoszenia się zmienia!

Szukam grafika, który będzie dostępny w najbliższym czasie i podejmie się zleconych przeze mnie zadań
Będę potrzebować na pewno logo oraz kilka innych zdjęć do podstron czy pierwszych newsów.
Chciałbym nawiązać jakąś stałą współpracę. Płacę od 100 do 200zł

Proszę pisać na PW lub wiadomość poniżej jeśli są pytania.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.