Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Raziel - prace

Raziel

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Pierwsze co to za małe rozmiary :P Nie widać w ogóle detali. Będzie Ci łatwiej gdy będziesz pracował na dużych wymiarach. Szkoda, że wszystko w b&w. Dym wygląda sztucznie (mogłeś go wyostrzyć bardziej).

Polecam Ci obejrzeć kilka materiałów z tego kanału https://www.youtube.com/channel/UCB69iibkyOYlODhrwJlrzsw - gość ma naprawdę spore umiejętności i można nauczyć się fajnych trików.
[quote]Będzie Ci łatwiej gdy będziesz pracował na dużych wymiarach.[/quote] Szczerze to moje osobiste odczucie jest odwrotne, chyba że źle zrozumiałem. Fakt dobrze się pracuje w dużej rozdzielczości, ale gdy możemy pozwolić sobie na późniejsze jej zmniejszenie co ukrywa niedociągnięte detale jest moim zdaniem prostsze :D Kiedy praca jest w np. full hd, czyli 1920x1080 jest o wiele więcej pracy przy duperelkach, trzeba oświetlić każdy kamyczek itp., kiedy potem pracę skurczymy o połowę problem znika :D Nie wiem czy dobrze to ująłem, mam nadzieję, ze w miarę zrozumiale :)

Co do pracy, to śmiało możesz wrzucić jakąś nowszą pracę skoro ta jest sprzed kilku miesięcy. Nie jest tragiczna, ale szału też nie ma, niczego nie urywa :)
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.