Yondi Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) Hej, oto mója pierwsza próba stworzenia layout'a. Będę wdzięczny jeśli ktoś wytknie mi ogrom błędów, które zrobiłem. Edytowane 11 Lutego 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Nic nie widać na tej miniaturze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yondi Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Już poprawiłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Bardzo dużo się dzieje, dużo stocków, dość kiepskiej jakości. Może zniweluj niektóre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 9 Lutego 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Pierwszy? Naprawdę? Bo technicznie nie ma tragedii, jest nawet nieźle. Jedynie wizualnie to leży, ale łatwiej jest opanować styl niż technikę. Najgorzej wyszedł Ci top, ale im niżej tym lepiej ;) Nie bój się większych odstępów, aby wszystko "oddychało". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yondi Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Zrobiłem jeszcze dwie poprawkowe wersje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 12 Lutego 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Poprawisz linki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi