piastun Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 [img]http://upload.spacecms.eu/server/php/files/freshjuicefinal.png[/img] Aleeeeż miałem przerwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaGFX Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Kolorki bardzo fajnie ze sobą współgrają, ogółem wyglądam to bardzo w porządku na kubku 2/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 15 Lutego 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Kto by pomyślał że zrobisz taką prace po przerwie Wygląda to świetnie kolory fajnie dopasowane do reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darthu Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Kolory wymyte masz albo bawiłeś się jakimś balansem kolorków albo za mocny kontrast na kryciu dałeś pod sam koniec. tekst mocno zbędny,wgl nie pasuje do kubka... Ale logo bardzo spoko,tutaj bardziej mogłeś lecieć pod jakiś ściekający sok żeby zapełnić przestrzeń,ale to tylko w wersji z kubkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 16 Lutego 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Gratulację Przyczepię się do szczegółów - skoro z małej litery napisałeś juice to fresh też powinieneś Średnio mi się podoba ta pusta przestrzeń na środku pomarańczy ale ogólnie projekt bardzo fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piastun Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 [quote] 1 godzinę temu, damson napisał: Gratulację Przyczepię się do szczegółów - skoro z małej litery napisałeś juice to fresh też powinieneś Średnio mi się podoba ta pusta przestrzeń na środku pomarańczy ale ogólnie projekt bardzo fajny.[/quote] To jest duże J, taka czcionka Nie miałem już co tam włożyć w środek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Podobnie jak Damsonowi nie pasuje mi pusta przestrzeń po środku, niefajnie to wygląda. Poza tym w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixon Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Jak dla mnie super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi