esso Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Czytałem, że grafike kładzie sie na rysunku technicznym, ale nie zanalazłem takiego akurat do interesującego mnie samochodu, ani tez nie znalazłem idealnego widoku auta z boku. Co w takiej sytuacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ola Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Poszukaj, może tutaj znajdziesz:http://www.the-blueprints.com/blueprints/cars/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzchu Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Zależy czy robisz projekt dla ćwiczeń, dla zabawy czy jako projekt dla klienta. Jeśli się uczysz, musisz poszukać w sieci, natomiast jeśli dla klienta to najlepiej umów się z nim na spotkanie, gdzie przyjedzie tym samochodem, robisz zdjęcia, tyle ile się da z różnych perspektyw, zbierasz wymiary, a projektując dodajesz kilka cm zakładki na każdym zagięciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi