Skorpiono Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Od dawna prubuje zrobic pewien efekt w adob animate trudno go zrobic. Jak zrobic aby kolor ktory korzystam byl dostepny dla calego dokumentu jak w open toonz albo toon boom harmony? innymi slowy ma byc jak css w htmlu. Zmieniam kolor w jednym miejscu zmienia sie w calym dokumencie, wszystkich kreskach i na kazdej klatce. Da rade tak? jak nie, to czy istnieja jakies mody do animate ktore to posiadaja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ola Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Nie miałam styczności z tym programem (to coś, jak Flash lub zamiennik Flasha?), ale znalazłam taką informację:https://helpx.adobe.com/pl/animate/using/color.html#Panel%20Próbki Nie wiem, czy to akurat o to chodziło. Panel Próbki-Punkt 4. Jeśli nie to, to może skrypty pomogą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi