Sapphiron Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 witam! Chciałbym sprzedać kilka projektów na graphicriver, nie za bardzo ogarniam co i jak a nie chciał bym się wpakować w coś. Dlatego jeśli ktoś korzystał i coś sprzedał prosił bym o pomoc. 1. Jakie dane są niezbędne by sprzedawać? wystarczy samo utworzenie konta, czy muszę podawać adres zamieszkania, pesel itp. 2. Jak wygląda sprawa z podatkami? trzeba się z tego rozliczać? Sprawa wygląda tak, że mam kilka niepotrzebnych projektów. Chciałbym je jakoś łatwo i szybko sprzedać, nie licząc na wielkie pieniądze. Wiem, że na tej stronie licencje do korzystania z mojego produktu może zakupić wiele osób, wydaje się to fajną sprawą, zarabia się kilka razy na jednej rzeczy. Może są jakieś inne polecane strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 4 Marca 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Tutaj masz też więcej informacji http://grafinity.pl/viewtopic.php?f=86&t=3608 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi