Redzio Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Cześć wszystkim. Od jakiegoś już czasu dumam nad nowym header-em na forum rowerowe. Może krótko co i jak... prowadzę łódzkie forum rowerowe i chciałbym własnymi siłami zrobić nowy header na nie. Niby jakiś pomysł mam ale gorzej z wykonaniem. Photoshopa mniej więcej ogarniętego też mam amatorsko, daleko mi do profesjonalizmu. Dla tego też piszę u Was na forum, szukam inspiracji na nowy header. Powinno być związane z rowerową łodzią czyli jakiś tam rower może jakiś nie wielki akcent łódzki. I szkopuł jak to wszystko skomponować scalić w całość aby fajnie wyglądało. Nie wiem czy mogę podać adres forum nie chcę się tutaj reklamować jeśli osoby chcące mi podsunąć jakiś pomysł, niech piszą na PW tam podam adres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 9 Marca 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Możesz umieścić link, regulamin tego nie zakazuję ;) Co do inspiracji, to patrzyłeś tutaj? https://themeforest.net/search?term=bike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzio Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Tak patrzyłem. Ale ja mam problem z wykonaniem tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi